Talent Event

Talent Event is het eerste evenement dat specifiek richt op het matchen van digitaal talent met relevante werkgevers. Ben je op zoek naar een baan of stage op het gebied van big data, e-commerce en IT? Zorg dan dat je een gratis bezoek brengt aan Talent Event.

In maar liefst 5 lezingenzalen vindt er een inhoudelijk programma plaats op de gebieden e-commerce, big data en IT. Je leert alles van bedrijven als Blendle, Google, RTL Nederland, Miele, Funda, Nationale Nederlanden en Bol.com. Ook zijn er data scientists aanwezig van GoDataDriven en Anchormen, e-commerce professionals van Traffic Builders en Alex Dings oprichter van BitSensor, een webapplicatie die bedrijven nagenoeg realtime inzicht biedt in de veiligheid van hun data. 

Tijdens Talent Event ontmoeten studenten en young professionals die een digitale carrière ambiëren potentiële werkgevers. Door het delen van kennis en het organiseren van interessante activiteiten profileren deze organisaties zich tijdens de beurs.

Behoor je tot een van onderstaande doelgroepen? Breng dat zeker een bezoek aan Talent Event en develop your digital career!

  • Hbo en wo studenten vanaf het tweede leerjaar
  • Master en PhD studenten
  • Afgestudeerden op hbo en wo niveau
  • Hbo en wo young professionals