Hilversum Media Campus

Hilversum Media Campus

Steeds meer mediaproducten worden IT-producten. Van IP/cloudbased oplossingen en video on demand platforms tot innovaties op het gebied van data, personalisatie en augmented reality. Door deze technologische ontwikkelingen wordt de media-industrie een steeds interessanter en relevanter werkveld voor IT-talent. Daarnaast is het een dynamische markt en wordt hetgeen waar je aan werkt door bijna iedereen om je heen herkend!

Tv is technologie, en zonder mensen geen technologie. IT kennis en media-inhoudelijke kennis zijn een gouden combinatie voor mediabedrijven die zich voorbereiden op de toekomst. Het Talent Development Program van Hilversum Media Campus biedt jong talent de mogelijkheid om zich precies op dit vlak te ontwikkelen. Met kennis over technologie die de mediatoekomst gaat veranderen en het vermogen hier samen aan te werken met inhoudelijke experts. Een prachtige kans om aan jezelf te werken, je netwerk uit te breiden en te leren van gepassioneerde docenten, professionals en mede-trainees.

Via het traineeship kom je binnen bij grote Nederlandse en internationale mediabedrijven zoals omroepen als BNNVARA en MAX, facilitaire bedrijven als United en NEP, online video netwerk ZoominTV of innovatieve MKB'ers zoals Ngage Media en Elastique. We hebben vacatures voor bijvoorbeeld backend developers, software enigeers of playout operator.