DUO

DUO

 

Dienst Uitvoering Onderwijs

 

De Dienst Uitvoering Onderwijs (DUO) is volop in beweging en ontwikkelt zich in rap tempo tot een toonaangevende speler in de ICT-dienstverlening. Innovatie en de nieuwste technologieën staan hierin centraal. Zo houden tientallen DevOps-teams zich continu bezig met de vraag hoe de organisatie haar klanten nog sneller, beter en kostenefficiënter 24/7 van dienst kan zijn.

 

DUO financiert en informeert onderwijsdeelnemers en –instellingen in Nederland. Zij werkt in opdracht van het ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap en is de schakel tussen iedereen die met onderwijs te maken heeft: leerlingen, studenten, ouders, docenten, scholen, universiteiten, beleidsmakers, gemeenten en andere ketenpartners. Dat maakt DUO ook tot dé expert als het gaat om administratieve en financiële processen: DUO verzamelt, verwerkt en verrijkt gigantische hoeveelheden data en zorgt ervoor dat jaarlijks tientallen miljarden euro’s op de juiste plekken terechtkomen.

 

Wil je deel uitmaken van dé topspeler op het gebied van ICT in Noord-Nederland? Bij DUO ga je samen met andere professionals aan de slag in inspirerende innovatieteams. Natuurlijk weet DUO als geen ander dat een organisatie alleen succesvol kan zijn als jij als medewerker alle kansen krijgt om te leren en te groeien. Niet voor niets staat jouw persoonlijke ontwikkeling centraal en wordt er in jou geïnvesteerd met interessante traineeships, opleidingen en een goede worklifebalance. Zo zetten jullie samen de schouders onder het succes en de groei van de organisatie.