Cmotions B.V.

Cmotions B.V.

Wat doet Cmotions

Wij verklaren en voorspellen ontwikkelingen die van belang zijn voor de besturing van een organisatie. Daartoe maken we gebruik van advanced analytics en data science. Dit zorgt voor een optimale inzet van mensen, processen en middelen. We stellen organisaties in staat de juiste beslissingen te nemen zodat ze zich aan een veranderende wereld aan kunnen passen.

Wie is Cmotions

Cmotions bestaat uit zo’n 60 gedreven professionals die allemaal werkzaam zijn op het snijvlak van advanced analytics, data science en de toepassing daarvan binnen organisaties. Het is onze overtuiging dat een multidisciplinaire visie en aanpak leiden tot optimale resultaten. 

Mensen, organisaties, markten. Allemaal zijn ze in beweging en continu aan verandering onderhevig. Belangrijk is deze bewegingen te volgen, te verklaren en zo mogelijk te voorspellen. Wij nemen deze ‘Client motions’ als basis voor het vaststellen van een gedragen richting voor verdere ontwikkeling van een organisatie.

Wij hebben een open en transparante cultuur waarin we de kwaliteiten van onze consultants optimaal tot hun recht laten komen. We zijn bovendien nuchter, pragmatisch en gedreven, en houden van een hands-on aanpak.

Werken bij Cmotions?

Lees dan alvast meer over werken bij Cmotions of bekijk hier onze collega's in één van onze video's. Daarnaast ontvangen we je graag tijdens het Talent Event en bespreken we graag de mogelijkheden met je!

Bekijk alvast onze vacatures:

Publicaties en vacatures

Blijf je graag op de hoogte van onze publicaties en vacatures? Volg ons dan via LinkedIn, Twitter of Facebook of meld je hier aan voor onze nieuwsbrief.

Presentatie tijdens het Talent Event

Lees hier meer over onze presentatie "Van business targets to data" tijdens het Talent Event op zaterdag 25 november van 10.30 tot 11.00 in zaal 2.