Van business targets to data

SAT 10:30 - 11:00

Lezingenzaal 2

Organisaties stellen zich allerlei doelen en hanteren daarbij performance en resultaat indicatoren om te kunnen monitoren hoe en of deze doelen worden behaald. Maar hoe weet je nu of de beoogde doelen realistisch zijn en of je wel de juiste zaken meet?

Kortom, wat heb je nu nodig aan data en analyse modellen om te sturen en te besturen. In de presentatie van Cmotions zal aandacht worden besteed aan deze vragen aan de hand van het Target-to-Data model. Dit model stelt organisaties in staat verbanden te leggen tussen doelstellingen enerzijds en stuurvariabelen anderzijds. Tevens zal worden stil gestaan bij het toepassen van advanced analytics bij het creƫren van modellen die op een praktische manier bijdragen aan het monitoren van bedrijfsdoelstellingen.

  • Theme
    Big Data

    Wat het verzamelen van big data betreft staan organisaties en bedrijven nog maar aan het begin van een pad naar hopelijk heel veel waardevolle informatie. Bedrijven zijn hard op zoek naar hbo- en wo studenten en young professionals die hun big data strategie helpen uitrollen. Heb je een passie voor big data, beschouw je jezelf als een talent? Bezoek dan zeker het Talent Event 2017. Laat je bijpraten door bedrijven, volg trends met behulp van presentaties en zet je kritische pet op.