Van big messy data naar small precise data

SAT 13:00 - 13:30

Lezingenzaal 2

De non-profit Qiy Foundation ontwikkelt in samenwerking met publieke en private partijen een onafhankelijk internationaal afsprakenstelsel gericht op het delen van gegevens onder regie van het individu.

Op basis van het Qiy Afsprakenstelsel kan een veilige en betrouwbare infrastructuur worden geïmplementeerd; het Qiy Trust Framework.
Applicaties, zoals Dappre, maken gebruik van het Qiy Trust Framework en stellen gebruikers in staat om veilige en relevante 1-op-1 relaties aan te leggen met andere gebruikers, organisaties en dingen.

Het individu bepaalt zélf welke gegevens hij deelt en met wie.

Applicaties die zijn gebaseerd op de ‘Qiy Trust Principles’ acteren in lijn met de Europese GDPR / AVG en dragen bij aan de missie van de Qiy Foundation; ‘Digitale Zelfbeschikking voor iedereen!’.

 

  • Theme
    Big Data

    Wat het verzamelen van big data betreft staan organisaties en bedrijven nog maar aan het begin van een pad naar hopelijk heel veel waardevolle informatie. Bedrijven zijn hard op zoek naar hbo- en wo studenten en young professionals die hun big data strategie helpen uitrollen. Heb je een passie voor big data, beschouw je jezelf als een talent? Bezoek dan zeker het Talent Event 2017. Laat je bijpraten door bedrijven, volg trends met behulp van presentaties en zet je kritische pet op.