Cybercrime en de invloed hiervan op een onderneming

SAT 13:00 - 13:30

Lezingenzaal 3

Waarom zijn ondernemingen zo vaak slachtoffers van Cybercrime?

Tijdens deze presentatie nemen we jullie mee in een aantal situaties waarin een kleine fout grote gevolgen kan hebben. Ransomware, een hack of phising zijn zomaar een paar voorbeelden hiervan.  Dit kan resulteren in omzetverlies tot reputatieschade of zelfs faillissement.

O ja, dan is er ook nog die nieuwe privacy wetgeving…

De gevolgen zijn groot voor ondernemingen, maar hebben ook invloed op de consument en jullie zelf. Bedenk eens hoeveel informatie er van een ieder van jullie online te vinden is. Wat als deze gegevens door middel van een hack naar buiten zouden komen?

Een start-up beginnen vanuit een studie is het begin van een bedrijf. Gelijk zullen jullie te maken hebben met deze elementen. Het bewust zijn van de gevolgen, de manier waarop je hierop inspeelt en het voorkomen is belangrijk.

Kom naar de presentatie en krijg meer inzicht in het hoe en wat.

  • Theme
    IT

    IT is booming, maar uitdagingen blijven zich aandienen. Bedrijven zijn hard op zoek naar experts en talenten. Nieuwe trends volgen elkaar snel op, maar wie gaat ermee aan de slag? Ben je hbo- of wo- student of young professional met passie voor en kennis van IT? Bezoek dan het Talent Event 2017. Laat je bijpraten door bedrijven, volg trends met behulp van presentaties en zet je kritische pet op.