KPN

http://www.kpn.com

Standnr: T211

KPN

Wat wil jij doen met data? Bij KPN sta jij aan het roer!


Werken bij KPN Data & Analytics betekent werken in een inspirerende omgeving bij één van de snelst groeiende afdelingen binnen KPN. Alle data professionals zijn georganiseerd binnen één afdeling, die rechtstreeks onder de Raad van Bestuur valt. Het betreft samenwerking en teamwork in de volle breedte van KPN. Maar ook 100% aandacht voor jouw ontwikkeling als data professional. Het Learning Lab voorziet in het laatste vakinhoudelijke online en offline trainingsaanbod en faciliteert o.a. ‘digitalks’ door externe sprekers en Kaggle competities.

Ruim 140 data professionals zorgen er dag in dag uit voor dat KPN maximaal presteert en zich ontwikkelt tot de beste dienstverlener van Nederland. KPN beschikt over een grote verscheidenheid aan data, waar de klant eigenaar van is. Iedere klant maakt een eigen ‘klantreis’ die je als data professional mag ontdekken en optimaliseren, met behulp van data analyse. De uitdaging is om ervoor te zorgen dat de klant optimaal wordt geholpen. Dat de juiste verbanden worden gelegd en marketing campagnes het grootst mogelijk effect hebben, zodat je impact maakt voor de klant.

Binnen Data & Analytics zijn er verschillende rollen te onderscheiden; bijv. data analist, online analist, data engineer of data steward. Als data analist, houd je je bezig met het analyseren van klantgegevens, het bouwen van modellen en het interpreteren van de analyseresultaten. Op basis van scherpe analyses geef je fact-based advies aan diverse afdelingen binnen KPN waarmee je samenwerkt. Of je bouwt mee aan een data product, wat jouw collega’s helpt de klant nog beter van dienst te zijn. Wij dagen jou uit om te experimenteren en jouw model of oplossing direct in de praktijk te kunnen toetsen.