DSW

DSW

Zelf systemen bouwen die er écht toe doen. Dat doen we bij DSW Zorgverzekeraar. Met een ICT-afdeling van zo’n 200 collega’s die voor het overgrote merendeel bestaat uit academici, werken we iedere dag aan nog betere service voor onze klanten. Inhoudelijke discussies, korte lijnen en aanpakken? Ja. Fancy visitekaartjes en ellebogenwerk? Nee. Veel verantwoordelijkheid, technische uitdaging en gezelligheid? Absoluut!

De klant is bij ons belangrijk,  maar het werkplezier van onze collega’s net zo goed. We hebben uitstekende arbeidsvoorwaarden en wisselen hard werken bewust af met gezellige activiteiten. Onze ICT-afdeling kenmerkt zich door de informele sfeer. Opleiding vinden we belangrijk: voor trainees in de vorm van onze .Net-opleiding en voor meer ervaren ontwikkelaars in de vorm van training, online abonnementen en extra cursussen en kennissessies.

Bij DSW staan we voor toegankelijke en betaalbare zorg. We zijn betrokken en staan voor een uitstekende relatie met onze klanten en zorgverleners. Noem het eigenzinnig, maar we gaan graag onze eigen weg, zowel in IT als in de zorg. Wij bieden bijvoorbeeld volledige keuzevrijheid, hebben geen medische selectie en verlagen het eigen risico voor 2018 maar we maken ook een landelijk portaal voor het PGB. Daarnaast sponsoren we projecten zoals Project March waarbij IT, techniek en zorg duidelijk samen komen!

Nieuwsgierig geworden naar DSW en de mogelijkheden die we jou kunnen bieden? Kijk dan gerust eens op onze website werkenbijdsw.nl. Maar kom vooral ook langs bij onze stand, waar je het exoskelet van Project March kan bewonderen en waar we met veel plezier al je vragen beantwoorden!

Presentation(s) given by DSW