Ben jij toe aan een volgende uitdaging?

Iedereen weet dat de wereld razendsnel verandert. Economische, maatschappelijke en technologische ontwikkelingen wisselen elkaar razendsnel af en buitelen over elkaar heen. Dit vraagt van professionals continu aandacht voor hun persoonlijke en vakmatige ontwikkeling,  een leven lang leren.

Wil jij studeren naast je baan om door te kunnen groeien? Of om je verder te specialiseren? Misschien wil jij een opleiding volgen naast je werk om die carrièreswitch eindelijk mogelijk te maken. Bij Fontys kies je ervoor om werken en studeren te combineren. Met volop persoonlijke aandacht en ondersteuning die jou helpt om de beste resultaten uit je studie te halen.

Werken en studeren

Bij Fontys kun je kiezen uit een breed scala aan opleidingen, trainingen en cursussen. Ons aanbod sluit bovendien aan op de praktijk en is te combineren met je huidige baan.  Na afronding ben je in het bezit van een erkende Master, Bachelor of Associate degree.

Kijk voor ons volledige aanbod op www.fontys.nl/pro of bezoek onze open dag op 11 of 18 november aanstaande voor een persoonlijk gesprek. Zien we je dan?

 

 

 

Fontys